Solarium

Sundance

Solarium

Solarium Solarium Solarium Solarium Solarium Solarium Solarium Solarium Solarium Solarium Solarium
Solarium Solarium Solarium Solarium Solarium Solarium Solarium Solarium Solarium Solarium Solarium

Sundance solarium biedt u de mogelijkheid een solarium samen te stellen dat het beste bij uw stal past. De ongekende mogelijkheden van een Sundance solarium liggen in het modulaire systeem. Alle modellen zijn aan elkaar te koppelen waardoor u een geheel eigen model kunt creëren. Ook al gaan er jaren voorbij, u kunt gewoon een deel bij kopen en uitbreiden.

Uniek aan het Sundance solarium is de föhn functie. Door de elektronische traploze regeling kunt u de ideale temperatuur van de heerlijke warme lucht zelf regelen. De combinatie van de ventilatoren, lampen en de speciale conisch gevormde plastiek ringen om de lampen zorgen ervoor dat een Sundance solarium 25% meer rendement heeft.

De infraroodstralers zorgen voor een zeer goede doorbloeding van de spiermassa. Soepele spieren en versnelde afvoer van melkzuren. De in de opperhuid gelegen haarwortels krijgen meer voeding en zorgen voor een prachtige glanzende vacht. Bovendien heeft infraroodstraling een zeer gunstige werking op het vegetatieve zenuwstelsel van uw paard. Het gebruik van UV lampen bevelen wij u aan ter voorkoming van huidaandoeningen zoals schimmels en mok, verkoudheid, depressiviteit en bij een tekort aan daglicht, UV lampen worden ook vaak gebruikt door fokkers en hengstenhouders om in het begin van het jaar de merries het gevoel van voorjaar te geven.

UV licht stimuleert de hypofyse in de hersendelen waardoor hormonen vrijkomen die een eisprong bevorderen. Sundance solariums zijn gebouwd naar de laatste C.E. richtlijnen en voldoen aan alle eisen welke wereldwijd gevraagd worden. Sundance solariums kunnen desgewenst ook met een regelkast voor aan de wand geleverd worden.