Disclaimer

LMB Horsmans B.V., handelend onder de naam LMB Horsmans B.V. geeft zorgvuldige samengestelde, correcte en actuele informatie aan de bezoekers van deze website. Wij kunnen echter niet garanderen dat deze informatie in alle gevallen foutloos, volledig en actueel is. Daarom kunnen aan de informatie op de pagina's van LMB Horsmans B.V. geen rechten worden ontleend.

Verder aanvaardt LMB Horsmans B.V. geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onjuistheden en/of gedateerde informatie. Op de pagina's van de site van LMB Horsmans B.V. kunnen links naar (niet-commerciële) instellingen en organisaties zijn opgenomen.

LMB Horsmans B.V. is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de sites waar naar wordt verwezen. Ook het advies via e-mail van LMB Horsmans B.V. is geheel vrijblijvend. LMB Horsmans B.V. aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de eventuele onjuistheid van het gegeven advies via de e-mail vraagfunctie op de website van LMB Horsmans B.V.. Daarnaast behoudt LMB Horsmans B.V. zich uitdrukkelijk het recht voor als bedoeld in artikel 2, eerste lid van de Databankenwet (Stb.1999, 303), voor zover deze wet niet anders bepaalt.