Logo GrimmeGrimme


De naam Grimme staat al decennia lang voor innovatieve aardappeltechniek. Of het nu is voor het poten, verzorgen, rooien of inschuren, al meer dan 70 jaar staat de markante rode kleur voor hoogste kwaliteit en capaciteit binnen de aardappeltechniek. Sinds 2003 vindt u ook innovatieve bietenrooitechniek in het programma van Grimme.

 

  • Pootmachines
  • Inschuurlijnen
  • Rooimachines

Grimme Pootmachines | Productief en efficient

image01De Grimme aardappelpooters zijn eenvoudig om mee te werken, gemakkelijk om te onderhouden en licht te trekken. De pootafstand is gemakkelijk in te stellen en uiterst accuraat.

De robuuste constructie is ideaal voor de zwaardere omstandigheden. Nog een groot voordeel: vanuit de trekker is het pootwerk prima zichtbaar. Iets wat voor de professionele agrariër erg belangrijk is.

Voor de extra lange velden is de 6 of 8-rijer prima geschikt. Poten gaat vanzelfsprekend met een hoge snelheid en de beste precisie in de markt.

Grimme Inschuurlijnen | Uw succes naar de schuur!

image01Innovatieve ideeën, technische ontwikkeling en vakmanschap. Dat maakt Grimme inschuurapparatuur de beste in haar klasse.

Erg belangrijk is hoge kwaliteit, foutloze operatie en een uiterst secure behandeling van het kwetsbare product.

Elke val is een cruciale stap in het streven naar kwaliteit.

Grimme Rooimachines | Succes oogsten!

Absoluut innovatief, robuust en betrouwbaar. Aardappelrooiers van Grimme staan garant voor een hoge output per hectare. Alle rooiers zijn ontwikkeld zodat u gemakkelijk kunt rooien onder de zwaarste omstandigheden.

De operator heeft een perfect zicht op de opnametafel. Loof en grond wordt uiterst voorzichtig van uw aardappelen gescheiden.

Grimme Rooimachines

Of u nu kiest voor 1, 2 of 4-rijig rooien. Als u kiest voor Grimme gaat u voor kwaliteit en betrouwbaarheid. U wilt succes oogsten en dat is precies waar de rooiers van Grimme geschikt voor zijn.